MIHAELA ABIGAIL NECULA

6 kg mai puține, în 30 de zile
După o perioadă destul de lungă în care am tot încercat sa revin la greutatea mea normala, 58kg, și dupa multe încercări eșuate, am văzut un video cu Corina Pelin, health coach, psiholog care vroia să îi ajute pe cei care doresc să slăbească sănătos. Mi-a plăcut ce spunea, și ajutorul pe care vroia să-l dea, așa că imediat am intrat in contact cu ea si m-am hotărât să mă las condusă si învațată de ea. Chiar inainte de Sărbatori!!!! Poate unii gândesc că e mai bine să lași să treacă sărbătorile, dar eu știam că aș mai fi pus în mod sigur la cele 71 kg încă 2-3 kg pe timpul sărbătorilor de iarnă.
Și nu a fost greu. Chiar am observat cum corpul meu s-a curățat, pot face față mult mai ușor poftelor și nu mai aveam atâtea pofte. Când am văzut rezultatele imediate, am vrut mai mult. Acum, după cele 30 de zile ale programului Slăbește Sănătos și Echilibrat și 6 kg mai puțin, sunt mulțumită, dar vreau mai mult, să continui, să merg tot așa, să fac din asta un stil de viață.
Before
After
Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.