Termeni și Condiții  

Termenii și Condițiile Generale din acest document definesc condițiile de utilizare a Site-ului Nostru de către utilizatori și/sau clienți, precum și condițiile legate de produsele aflate la vânzare pe acest site. Acceptarea acestor Termeni și Condiții are rol contractual între S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L și Dvs. S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L., cu sediul în Pantelimon, Șos. Cernica nr. 101, Ilfov, România, înmatriculată în Registrul Comerțului J23/3442/2012, având cod unic de înregistrare RO6710635, este proprietarul proiectului „Coaching for Health”.  

1. Definirea noțiunilor utilizate 
 • Noi: S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. 
 • Site: Paginile de internet www.coachingforhealth.ro sau www.fiisanatos.ro și toate paginile care aparțin acestor nume de domeniu, care este proprietatea S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. 
 • Utilizator: orice persoană fizică sau juridică ce navighează pe Site și a acceptat Termenii și Condițiile. 
 • Client: orice persoană fizică având vârsta minimă de 18 ani sau persoană juridică ce face o comandă prin Magazinul Site-ului, comandă care este și confirmată de către Noi în mod electronic. 
 • Magazin: magazinul virtual care se găsește pe Site-ul Nostru și prin care se pot cumpăra Produsele Noastre. 
 • Produs: orice produs sau serviciu, digital sau fizic, care poate fi cumpărat prin Site-ul Nostru. 
 • Pachet: un Produs care poate avea o combinație de componente digitale, fizice și prestări de servicii incluse. 
 • Comandă: o solicitare electronică a unuia sau mai multor Produse prin Magazinul Site-ului din partea Clientului către Noi, care este plătită și primită de către Client, în condițiile prevăzute în Termenii și Condițiile Noastre. 
 • Conținut: orice material sau serviciu gratuit sau plătit asigurat de către Noi și care include toate informațiile de pe Site-ul Nostru sau orice alt material: 
 • digital: 

– articole;
– imagini;
– fotografii;
– videouri;
– elemente de grafică;
– ebookuri;
– pdf-uri, fișiere Microsoft PowerPoint® sau documente Microsoft Word®;
– webinare;
– conferințe interactive;
– fișiere sonore;
– e-mailuri;
– newslettere; 

 • fizic: 

– cărți;
– reviste;
– pliante; 

 • ședințe de coaching.
 • Blog: pagină web de pe Site-ul Nostru care este actualizată în mod regulat cu Conținut de interes general pentru Utilizatori legat de stilul de viață și alte subiecte. 
 • Colaborator: orice terț (persoană fizică sau juridică) la care S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. cesionează sau subcontractează anumite obligații ale S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. 
 • Cont: spațiu virtual privat pe Site-ul Nostru care: 

– vă oferă acces la comenzile făcute în trecut;
– vă oferă posibilitatea să puteți anula comenzi;
– conține datele Dvs. personale pe care ni le-ați furnizat. 

 • Newsletteremail livrat Clienților/Utilizatorilor care s-au abonat pentru acest serviciu. Aceste emailuri pot conține: 

– informații educaționale, motivaționale, povești de succes ale celor care au trecut prin programele Noastre și/sau ale colaboratorilor Noștri;
– informații despre activitățile și evenimentele Noastre și/sau ale colaboratorilor Noștri;
– informații despre Produsele Noastre/proiectul Nostru și/sau al(e) colaboratorilor Noștri;
– chestionare și alte modalități de a primi feedback de la abonații Noștri. 

2. Acceptarea condițiilor 

Folosirea în continuare a Site-ului și/sau a oricărei pagini a Site-ului și/sau a oricăruia dintre Produsele/serviciile Noastre implică acceptarea integrală și necondiționată a acestor Termeni și Condiții. Acceptarea acestor Termeni și Condiții are rol contractual între Noi și Dvs. În situația în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, aveți obligația de a părăsi Site-ul. 

 3. Acordul privind comunicarea prin mijloace electronice 

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor afișate pe acest Site, vă exprimați acordul cu privire la faptul că modalitatea de comunicare dintre Noi și Dvs. va fi în mod electronic – în general în scris, inclusiv pentru încheierea, executarea sau încetarea contractului. În anumite situații, vă exprimați acordul de a fi contactați telefonic, dar aceasta nu înlocuiește neapărat comunicarea electronică în scris. În cazul prestărilor de servicii de coaching, comunicarea poate să fie prin mijloace electronice (telefon, videoconferință etc.) sau în mod personal (întâlnire dintre Client și coach). 

4. Descrierea serviciilor  

Proiectul „Coaching for Health” oferă informații despre îmbunătățirea stilului de viață, precum și cărți, reviste, un meniu de 28 de zile (folosirea meniului de către Client este opțională) și videouri educative, fiecare având scopul de a îmbunătăți stilul de viață al Utilizatorilor/Clienților. O parte a acestor servicii sunt gratuite și o parte sunt plătite. Obiectivul serviciilor Noastre este de a transmite informații și a le asigura sprijin celor care doresc să-și schimbe stilul de viață. Acest obiectiv este realizat prin intermediul informațiilor gratuite și plătite, a Produselor și a serviciilor de coaching. Orice persoană care dorește să știe mai multe despre unul dintre serviciile sau Produsele prezentate pe Site este rugată să ne contacteze printr-unul din mijloacele de contact afișate pe Site, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau Produsului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale sau a informațiilor de altă natură.  

Informația livrată de către Noi poate fi gratuită sau plătită: 

 • Informații gratuite: informații găsite pe orice pagină a Site-ului (inclusiv Blogul) sau informații livrate prin email (de exemplu: newslettere, ebookuri, videouri etc.). 
 • Informații plătite: informații care se livrează Clienților în formă de Conținut digital (videouri, emailuri, fișiere etc.) și fizice (cărți și reviste). 

Produsele Noastre pot fi Produse fizice (cărți, reviste), servicii sau Pachete (o combinație de Conținut digital, Conținut fizic și prestări de servicii). Serviciile prestate către Client se găsesc sub formă de ședințe de coaching, care sunt asigurate de angajații Noștri sau de Colaboratori cu care avem contracte pentru astfel de servicii. Ședințele de coaching vor avea loc prin intermediul canalelor de comunicare electronică: online sau telefon. Vârsta minimă pentru obținerea unui Pachet este de 18 ani. 

Meniul de 28 de zile este o sugestie și folosirea lui nu este obligatorie pentru participarea la oricare dintre Pachete. Clientul are responsabilitatea de a decide dacă meniul este cel mai potrivit pentru sănătatea lui și dacă dorește să-l urmeze. Recomandările făcute prin intermediul Conținutului pot duce la un stil de viață mai sănătos, însă rezultatele nu pot fi garantate, iar aceste recomandări nu înlocuiesc serviciile medicale. Pentru mai multe informații, a se vedea secțiunea din contract intitulată „Răspundere medicală”

4.1. Newslettere 

Prin abonare, sunteți de acord să primiți e-mailuri de la Coaching for Health. Ce veți putea primi prin Newsletter:  

 • informații educaționale și motivaționale, povești de succes al celor care au trecut prin Programele Noastre și/sau ale colaboratorilor Noștri; 
 • informații despre activitățile și evenimentele Noastre și/sau ale colaboratorilor Noștri; 
 • informații despre Produsele Noastre/proiectul Nostru și/sau ale colaboratorilor Noștri; 
 • chestionare și alte modalități de a primi feedback de la abonații Noștri. 

Abonarea la serviciul Nostru de Newsletter nu este obligatorie. 

4.1.1. Răspundere limitată 

Coaching for Health își rezervă dreptul de a modifica/întrerupe serviciul de Newsletter oricând, cu sau fără informarea în prealabil a celor abonați. Coaching for Health nu este răspunzător față de abonații sau terții lui în cazul în care exercită acest drept. 

Ne rezervăm dreptul exclusiv de a dezabona persoane fizice/instituții/organizații/persoane juridice de la serviciul de Newsletter fără notificare. În cazul abonaților care se abonează cu date false, vom exercita acest drept. 

4.1.2. Dublă abonare 

Pentru a fi sigur că Dvs. ați făcut solicitarea la Newsletter, și nu altcineva, veți primi un email la adresa cu care v-ați abonat. Emailul va conține un link de confirmare a abonării. Vă rugăm să confirmați dorința Dvs. de abonare și prin linkul din email ca să primiți Newsletterul.  

4.1.3. Dezabonare 

Dacă vă răzgândiți, puteți să vă dezabonați de la serviciul Nostru de Newsletter în orice moment folosind linkul de „Dezabonare” sau „Unsubscribe” găsit în fiecare Newsletter trimis prin email. 

4.1.4. Politica de Confidențialitate 

Datele Dvs. vor rămâne private și folosirea lor va fi în acord cu Politica Noastră de Confidențialitate 

4.2. Webinare 

Webinarele pot fi gratuite sau plătite și pot necesita înscriere/cumpărare pentru participare/vizionare sau pot fi difuzate fără înscriere. În cazul Webinarelor gratuite cu înscriere, se va completa formularul de înscriere. Cei înscriși vor primi emailuri legate de Webinar, precum și materiale informative (și după transmiterea Webinarului) și link de abonare la Newsletter. Dacă un abonat/participant se răzgândește, poate să se dezaboneze de la emailurile legate de Webinar în orice moment folosind linkul de „Dezabonare” sau „Unsubscribe” găsit în fiecare email trimis.  

Coaching for Health nu poate garanta corectitudinea tuturor informațiilor livrate în cadrul unui Webinar. Este responsabilitatea celor care îl vizionează să decidă ce pot aplica în viața personală. Informația livrată în timpul unui Webinar reprezintă opiniile, cunoștințele și perspectivele celor care îl țin și nu reprezintă neapărat poziția echipei Coaching for Health sau a S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. Coaching for Health și S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. nu acceptă nicio responsabilitate pentru opiniile, cunoștințele și perspectivele discutate în cadrul unui Webinar. 

5. Drepturile de proprietate intelectuală  

S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate asupra Site-ului, a graficii și a logourilor încărcate pe Site, cu excepția acelor componente ale Site-ului și Produselor (inclusiv Pachetelor) care aparțin Colaboratorilor Noștri, stipulate prin contract între Noi și Colaboratori, sau a Conținutului care este folosit cu anumite licențe de utilizare (anumite imagini). S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. își rezerva dreptul de a modifica Conținutul și/sau structura Site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă. 

Sunt interzise copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea Conținutului Site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Noastră, cu excepția următoarelor situații: 

 • distribuire de pagini ale Site-ului pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest etc.) fără să cereți confirmare scrisă, cu condiția ca în materialul distribuit să includeți linkul Site-ului ca sursă/referință. 
 • copierea și tipărirea Conținutului Site-ului pentru uzul personal, fără intenții comerciale, cu condiția ca în materialul tipărit să includeți linkul Site-ului ca sursă/referință. 

În orice alte situații, Conținutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Site-ului. 

Nu aveți dreptul să redistribuiți, să vindeți, să decompilați sau să dezasamblați Site-ul și Produsele/serviciile într-o formă perceptibilă de către oameni. 

5.1. Testimoniale (povești de succes) 

Pentru utilizarea oricărui Testimonial (poveste de succes) al Clienților/foștilor Clienți de către Noi ca material informativ și publicitar pe Site-ul Nostru și pe canalele sau în materialele digitale (email, rețele de socializare, videouri, prezentări PowerPoint®, ebookuri etc.) și tipărite, Clientul trebuie să-și exprime acordul pentru acest lucru prin: 

 • completarea formularului „Povești de succes” de pe Site-ul Nostru și acceptarea termenilor și condițiilor formularului 

SAU 

 • trimiterea unui email la office@coachingforhealth.ro care să conțină materialele (text, poze, videouri) care fac parte din testimonial și din care să reiasă faptul că acest material ne este furnizat cu permisiunea de a fi folosit de către Noi în scopuri de informare și publicitare. 

Printr-una dintre aceste două modalități, Clientul ne dă dreptul de a folosi materialul personal pe Site-ul Nostru, pe canalele și în materialele Noastre digitale (Facebook, Instagram, YouTube, emailuri, ebookuri, videouri etc.) și tipărite (roll-upuri, bannere, pliante, reclame etc.). Acordul Clientului poate să fie retras oricând, în formă scrisă, printr-un email trimis la office@coachingforhealth.ro. Aceasta va atrage după sine ștergerea textului, a pozelor și/sau a videourilor care îi aparțin Clientului de pe Site-ul, canalele și materialele Noastre digitale (Facebook, Instagram, YouTube, emailuri, ebookuri, videouri etc.) și neutilizarea lor în viitor, cu excepția: 

 • materialelor tipărite (roll-upuri, bannere, pliante, reclame etc.) pregătite înaintea retragerii acordului. În cazul acestor materiale, avem dreptul de a le folosi în continuare până când se epuizează stocul (de exemplu, pliante) sau se degradează (de exemplu, roll-upuri), nefolosind materialul Clientului în versiuni imprimate ulterior; 
 • anumitor materiale digitale deja livrate (de exemplu, emailuri) la care nu mai avem acces. 
6. Contul 

Când cumpărați orice Produs/Pachet de pe Site-ul Nostru, aveți posibilitatea de a crea un Cont personal. Dacă decideți să faceți un Cont pe Site-ul Nostru, aveți responsabilitatea deplină pentru toate activitățile realizate prin Contul Dvs. Asigurarea securității parolei Contului și a tuturor datelor de acces la Cont este în responsabilitatea Dvs. 

În cazul compromiterii securității Contului Dvs., aveți obligația să ne anunțați imediat. Nu putem fi trași la răspundere pentru orice daune cauzate Dvs. prin utilizarea neautorizată a Contului Dvs.  

7. Încheierea contractului 

 Contractul dintre Noi și Dvs. se desfășoară în două etape. Dvs. vă exprimați dorința de a încheia un contract când depuneți o Comandă prin Magazinul Nostru și o plătiți. Noi încheiem contractul prin trimiterea unui email de confirmare a Comenzii Dvs. Prin această confirmare a Comenzii, contractul este completat și finalizat și nu este necesară nicio altă confirmare din partea Dvs. O Comandă neconfirmată din partea Noastră în mod electronic (prin email) înseamnă un contract neîncheiat. 

8. Facturare și modalități de plată 

Prețul care trebuie achitat de către Dvs. pentru orice Produs/Pachet este prețul afișat pe Site-ul Nostru și include T.V.A. În cazul unei afișări greșite a prețului (inclusiv erori din motive tehnice), ne rezervăm dreptul de a anula comanda. 

S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. va emite o factură pentru Produsul/Pachetul achiziționat pe baza datelor de facturare pe care ni le-ați pus la dispoziție. Prețul Produsului/Pachetului se va achita în RON în funcție de metoda de plată și livrare, aleasă de către Dvs.  

Plata se va face cu card bancar prin platforma EuPlătesc sau prin ramburs

9. Livrare 

Produsele fizice (cărți, reviste) vor fi livrate doar pe teritoriul României, prin curier sau Poșta Română, la adresa pe care ne-ați pus-o la dispoziție. 

În cazul în care nu a fost preluat coletul la adresa dată de Dvs., va fi responsabilitatea Dvs. să luați legătura cu curierul și să preluați coletul. În cazul în care nu ați preluat coletul și acesta este trimis înapoi la Noi, prețul livrării a doua oară de către Noi a coletului va fi achitat de Dvs. 

10. Dreptul de retragere și Politica de returnare 

Aveți dreptul de retragere din contract timp de 30 de zile, fără să trebuiască să ne dați vreun motiv. Banii achitați pentru Produs/Pachet vor fi returnați în condițiile menționate mai jos. Dacă vă retrageți din contract sau returnați un Produs/Pachet, avem dreptul să vă rugăm să completați un formular de feedback/sesizări pentru a ne îmbunătăți serviciile pe viitor. Aveți alegerea să completați acest formular sau nu. 

În cazul retragerii din contract, sunteți obligați să returnați toate bunurile fizice (cărți, reviste) pe care le-ați primit în cadrul unor Produse/Pachete. Acestea trebuie să fie returnate în aceleași condiții în care au fost livrate (se admite uzură ușoară). Banii achitați de către Dvs. vor fi returnați în contul Dvs. bancar după primirea Produselor fizice înapoi. Coletul de returnare va fi achitat de către Noi. 

În cazul deteriorării accentuate a Produselor (cărți, reviste), vă vom returna doar 50% din valoarea Produselor fizice. Deteriorări accentuate sunt: zgârieturi mai mari decât cele rezultate din manipularea normală a Produsului (de exemplu: zgârieturi lungi și/sau adânci și/sau late), colorare/subliniere în cărți/reviste, pagini îndoite/răsfrânte mai mult decât este necesar pentru răsfoire, pagini pătate sau pagini deteriorate din cauza apei sau a altor lichide. În cazul în care ați primit cărțile/revistele cu deteriorări accentuate la primirea coletului, vă rugăm să faceți poze după Produs și să ni le trimiteți în maximum 48 de ore la office@coachingforhealth.ro, însoțite de un mesaj care să conțină detaliile Dvs. și în care să descrieți ce s-a întâmplat. 

Retragerea din contract va duce la încetarea livrării Produselor digitale plătite (videouri, emailuri etc.) achitate de către Dvs., precum și încetarea prestării serviciilor de coaching. 

11. Răspundere 

Toate informațiile prezentate pe Site cu privire la Produsele Site-ului, prețuri, informații gratuite și plătite, blog, campanii și promoții de marketing sau aspecte tehnice sunt prezentate cu titlu informativ. S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului Conținut, nu își asumă nicio obligație sau diligență față de nicio persoană, exclude în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării Conținutului sau a Pachetelor de servicii. Conținutul din blog nu reprezintă neapărat perspectiva Noastră, ci este opinia și perspectiva autorului materialului. Nu putem garanta exactitatea și corectitudinea ei. 

Nu vă acordăm nicio garanție împotriva posibilității apariției unor cazuri de: 

 • utilizare anevoioasă sau întrerupere în utilizare a Site-ului, a Produselor sau a Pachetelor de servicii; 
 • afectare a altor sisteme prin utilizarea Site-ului, Produselor sau a Pachetelor de servicii; 
 • deși șansele sunt mici să se întâmple acest lucru, nu putem garanta că pe Site-ul Nostru și în materialele digitale gratuite sau plătite, inclusiv în cele livrate prin email ca parte a Pachetelor, nu există viruși sau alte componente care ar putea dăuna calculatorului, telefonului, tabletei sau oricărui alt aparat al Utilizatorului și/sau Clientului. 

Astfel, S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea Site-ului sau a Conținutului. 

11.1. Răspundere medicală  

Conținutul Nostru este pentru informarea Utilizatorilor și a Clienților și nu reprezintă o consultație de orice tip din domeniul sănătății (medicală, nutrițională, psihologică, fiziokinetoterapeutică etc.). Nicio informație de pe Site sau din Conținut nu înlocuiește consultarea unui specialist (medic, psiholog, nutriționist etc.). Dacă luați medicamente, informațiile Noastre nu înlocuiesc recomandările și îndrumarea specialistului care vi le-a prescris. Nu vă schimbați și/sau nu încetați să luați medicamentele pe care le luați! Orice informație găsită pe Site-ul Nostru, inclusiv pe Blog, nu are intenția de a diagnostica, a trata sau a vindeca vreo afecțiune medicală, psihologică, nutrițională, fiziokinetoterapeutică etc. Coachingul nu este un serviciu de consultanță medicală, psihologică, nutrițională etc., iar coach-ii care prestează servicii de coaching în sprijinul clienților nu fac consultații medicale, psihologice sau nutriționale, interpretări de analize sau orice alt tip de consultanță de specialitate. S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L., Colaboratorii Noștri, sponsorii Noștri sau orice terț nu își asumă responsabilitatea pentru orice problemă de sănătate fizică sau mintală care apare în timpul derulării unui Pachet. Clientul are responsabilitatea de a se prezenta la medic, psiholog, nutriționist sau orice alt specialist în cazul unei probleme care apare în timpul derulării unui Pachet. Coach-ul își asumă responsabilitatea pentru motivarea, îndrumarea și ghidarea procesului generativ cu scopul de a crea ceva superior din punct de vedere calitativ în stilul de viață al Clientului. Clientul își asumă responsabilitatea totală pentru deplina sănătate pe parcursul derulării Pachetelor. Dacă credeți că aveți o urgență medicală, apelați la 112! 

12. Dreptul la despăgubire 

În cazul unei neexecutări parțiale sau totale a acestui contract de către Noi, aveți dreptul să solicitați despăgubire pentru prejudiciile rezultate din neexecutare. Cu toate acestea, în cazul pierderilor pe care nici Noi, nici Dvs. nu le-ați putut prevedea în mod rezonabil la începutul utilizării de către Dvs. a Site-ului sau a Produselor Noastre, nu putem fi considerați responsabili. Aceasta se aplică și pierderilor care nu rezultă: 

 • din încălcarea unor obligații legale; 
 • din încălcarea unor obligații contractuale; 
 • ca urmare a culpei. 
13. Forța majoră  

Neexecutarea obligațiilor contractuale (în totalitate sau parțial) în cazuri de forță majoră (cutremur, inundații, război, instabilitate politică etc.) nu va atrage după sine penalități pentru niciuna din părți, din cauza naturii neprevăzute a evenimentelor de forță majoră, care nu sunt sub controlul părților și care nu pot fi evitate. 

Dacă evenimentul de forță majoră nu încetează în termen de 14 zile calendaristice, oricare dintre părți are dreptul să se retragă din contract fără ca aceasta să atragă după sine consecințe. Partea care dorește să se retragă din contract are responsabilitatea să notifice partea cealaltă.  

14. Confidențialitate și date cu caracter personal  

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți Politica Noastră de Confidențialitate

Utilizarea în continuare a acestui Site constituie acordul expres și neechivoc al Dvs. în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și cu directivele GDPR pentru protecția persoanelor în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. 

15. Legătura cu alte site-uri 

Site-ul Nostru poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Noi utile în legătura cu conținutul Site-ului Nostru și care nu se află sub controlul sau îndrumarea Noastră. Nu putem garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe Site-ul Nostru. În cazul navigării pe un alt site, se vor aplica Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate a acelor site-uri.  

16. Cesionarea și subcontractarea 

Responsabilitatea pentru îndeplinirea tuturor obligațiilor scrise în acest contract față de Dvs. rămâne a Noastră, dar avem dreptul de a cesiona și/sau a subcontracta acest contract în totalitate sau în parte către terți (Colaboratori), nefiind necesară informarea sau acordul Dvs. În acest caz, Colaboratorii Noștri vor respecta Politica de Confidențialitate care face parte din acest contract. 

17. Soluționarea reclamațiilor, a sesizărilor și a litigiilor 

În cazul unei reclamații sau sesizări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de reclamații și sesizări de pe Site-ul Nostru. Avem responsabilitatea de a vă răspunde în termen de 5 zile lucrătoare. 

Prezentul contract este supus legii statului român. Orice litigiu apărut vom încerca să îl rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, cazul revine instanțelor judecătorești române și se va ține cont de acești Termeni și Condiții, de Politica de Confidențialitate, precum și de contractul pe baza căruia a fost emisă factura de plată (după caz). 

În cazul în care nu sunteți mulțumiți de soluționarea problemelor reclamate sau sesizate, aveți dreptul să luați legătura cu: 

 • Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor: 

Adresa poștală: Bd. Aviatorilor nr. 72, sector 1, București, România, cod poștal 011865
Telefon pentru consumatori: +40.21.9551
Email: cabinet@anpc.ro
Sitehttps://anpc.ro
Formular de depunere a unei reclamații online: http://reclamatii.anpc.ro/Reclamatie.aspx 

 • Comisia Europeană: 

Pagina pentru soluționarea litigiilor: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EN  

18. Contact 

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor Dvs. referitoare la utilizarea Site-ului, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe Site sau la adresa office@coachingforhealth.ro

Versiunea: 5 iulie 2020 

Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.