Termeni și Condiții

 

 

Prezentele Termeni și Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a Site-ului Nostru de către utilizatori și/sau clienți, precum și condițiile legat de produsele de vânzare pe acest Site. Acceptarea acestor Termeni și Condiții are rol contractual între S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L și Dumneavoastră. S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L., cu sediul în Pantelimon, str. Cernica, nr. 101, Ilfov, înmatriculată în Registrul Comerțului J23/3442/2012, având cod unic de înregistrare RO6710635, este proprietarul proiectului „Coaching for Health”.

1. Definirea noțiunilor utilizate:

 • Noi: S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. · Site: “Site” înseamnă în continuare paginile de internet www.coachingforhealth.ro sau www.fiisanatos.ro, și toate paginile care aparțin acestor nume de domeniu, care este proprietatea S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L..
 • Utilizator: orice persoană fizică sau juridică ce navighează pe Site și a acceptat Termenii și Condițiile.
 • Client: orice persoană fizică având vârsta minimă de 18 ani sau persoană juridică ce face o comandă prin Magazinul Site-ului, comandă care este și confirmată de către Noi în mod electronic.
 • Magazin: magazinul virtual care se găsește pe Site-ul Nostru și prin care se pot cumpăra produsele Noastre.
 • Produs: orice produs digital sau fizic care poate fi cumpărat prin Site-ul Nostru.
 • Pachet: un produs care poate avea o combinație de componente digitale, fizice și prestări de servicii incluse.
 • Comandă: o solicitare electronică a unuia sau mai multor produse prin Magazinul Site-ului din partea clientului către Noi, care este plătită și primită de către client, în condițiile prevăzute în Termenii și Condițiile Noastre.
 • Conținut: orice material sau serviciu gratuit sau plătit asigurat de către Noi și care include toate informațiile pe Site-ul Nostru sau orice alt material:

Digital:

 1. Articole;
 2. Imagini;
 3. Fotografii;
 4. Video-uri;
 5. Elemente de grafică;
 6. Ebook-uri;
 7. PDF-uri, fișiere Microsoft PowerPoint sau Microsoft Word;
 8. Webinarii;
 9. Conferințe interactive;
 10. Fișiere sonore;
 11. E-mail-uri.
 12. Newsletter

Fizică:

 1. Cărți;
 2. Reviste;
 3. Pliante.

Ședințe de coaching

 • Blog: pagină web pe Site-ul Nostru care este actualizat în mod regulat cu Conținut de interes general legat de stilul de viață și alte subiecte pentru utilizatori.
 • Colaborator: orice terț (persoana fizică sau juridică) la care S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. cesionează sau subcontractează anumite obligați ale S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L..
 • Cont: spațiu virtual privat pe Site-ul Nostru prin care:
 1. aveți acces la comenzile făcute în trecut;
 2. puteți anula comenzi;
 3. conține datele Dvs. personale pe care ni le-ați furnizat.
 • Newsletter: emailuri livrate la clienți/utilizatori care s-au abonat pentru acest serviciu.
  Aceste emailuri pot conține:– Informații educaționale, motivaționale, povești de succes al celor care au trecut prin programele Noastre și sau a colaboratorilor Noștri;
  – Informații despre activitățile și evenimentele Noastre și/sau a colaboratorilor Noștri;
  – Informații despre produsele Noastre/proiectul Nostru și/sau a colaboratorilor Noștri;
  – Chestionare și alte modalități de a primi feedback de la abonații Noștri.

2. Acceptarea condițiilor:

Folosirea în continuare a Site-ului și/sau a oricărei pagini al Site-ului și/sau a oricăruia dintre produsele/serviciile Noastre implică acceptarea integrală și necondiționată a acestor Termeni și Condiții. Acceptarea acestor Termeni și Condiții are rol contractual între Noi și Dvs. În situația în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, aveți obligația de a părăsi Site-ul.

3. Acordul privind comunicarea prin mijloace electronice:

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor afișate pe acest Site, vă exprimați acordul cu privire la faptul că modalitatea de comunicare dintre Noi și Dvs. va fi în mod electronic – în general în scris, inclusiv pentru încheierea, executarea sau încetarea contractului. În cazul unor situații, vă exprimați acordul să vă contactăm prin telefon, dar acesta nu înlocuiește neapărat comunicarea în mod electronic scris. În cazul prestărilor de servicii coaching, comunicarea poate să fie prin mijloace electronice (telefon, video conferință, etc) sau în mod personal (întâlnire dintre client și coach).

4. Descrierea serviciilor:

Proiectul “Coaching for Health” oferă informații despre îmbunătățirea stilului de viață, precum și cărți, reviste, un meniu de 28 zile (folosirea meniului de către Client este opțional), video-uri educative, fiecare având scopul de a îmbunătăți stilul de viață al Utilizatorilor/Clienților. O parte a acestor servicii sunt gratuite și o parte sunt plătite. Obiectivul serviciilor Noastre este de a transmite informații și a asigura suport pentru cei care doresc să-și schimba stilul de viață. Acesta este realizată prin intermediul informațiilor gratuite și plătite, a produselor și a serviciilor de coaching. Orice persoană care dorește să știe mai mult despre unul dintre serviciile sau produsele prezentate în Site este rugată să ne contacteze prin unul din mijloacele de contact afișate pe Site, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale sau informațiilor de altă natură.

Informația livrată de către Noi poate fi gratuită sau plătită:

 • Informații gratuite: informații găsite pe orice pagină al Site-ului (inclusiv blog-ul), informații livrate prin email (ex: newsletter, eBook, video-uri, etc) care sunt fără cost.
 • Informații plătite: informațiile care se livrează clienților în formă de conținut digital (video-uri, email-uri, fișiere, etc) și fizice (cărți și reviste) și sunt contra cost.

Produsele Noastre pot fi Produse fizice (cărți, reviste) sau Pachete (o combinație de conținut digital, fizic și prestări servicii). Serviciile prestate către Client se găsesc sub formă de ședințe de coaching, care sunt asigurate de către angajații Noștri sau Colaboratori cu care avem contracte pentru astfel

de servicii. Ședințele de coaching vor avea loc prin intermediul canalelor de comunicare electronice: online sau telefon. Vârsta minimă pentru obținerea unui Pachet este de 18 ani.

Meniul de 28 zile este o sugestie și folosirea lui nu este obligatorie pentru participarea în oricare dintre Pachete. Clientul are responsabilitatea de a decide dacă meniul este cel mai potrivit pentru sănătatea lui și dacă dorește să-l urmărească. Recomandările făcute prin Conținut pot conduce la un stil de viață mai sănătos, însă nu putem garanta acest rezultat și nu înlocuiește serviciile medicale. Vă rugăm să vă uitați la partea contractului cu subtitlul „Răspundere medicală” pentru mai multe.

Newsletter

Prin abonare, sunteți de acord să primiți e-mailuri de la Coaching for Health. Ce veți putea primi prin Newsletter?

 • Informații educaționale, motivaționale, povești de succes al celor care au trecut prin programele Noastre și/sau a colaboratorilor Noștri;
 • Informații despre activitățile și evenimentele Noastre și/sau a colaboratorilor Noștri;
 • Informații despre produsele Noastre/proiectul Nostru și/sau a colaboratorilor Noștri;
 • Chestionare și alte modalități de a primi feedback de la abonații Noștri.

Abonarea la serviciul Nostru de Newsletter nu este obligatorie.

 1. Răspundere limitată
  Coaching for Health își rezervă dreptul de a modifica/întrerupe serviciul de Newsletter oricând, cu sau fără informarea în prealabil a celor abonați. Coaching for Health ne este răspunzător față de abonații sau terții lui în cazul în care exercită acest drept.Ne rezervăm dreptul exclusiv de a dezabona persoane fizice/instituții/organizații/persoane juridice de la serviciul de Newsletter fără notificare. În cazul abonaților care se abonează cu date false, vom exercita acest drept.
 2. Dublu abonare
  Pentru a fi sigur că Dvs. ați făcut solicitarea la Newsletter și nu altcineva, veți primi un email la adresa cu care v-ați abonat. Emailul va conține un link de confirmare a abonării. Vă rugăm să confirmați dorința Dvs. de abonare și prin linkul din email ca să primiți Newsletter-ul.
 3. Dezabonare
  Dacă vă răzgândiți, puteți să vă dezabonați de la serviciul Nostru de Newsletter la orice moment folosind linkul de „Dezabonare” sau „Unsubscribe” găsit în fiecare email de Newsletter trimis.
 4. Politica de confidențialitate
  Datele Dvs. vor rămâne private și folosirea lor vor fi în acord cu Politica Noastră de Confidențialitate.

Webinare

Webinare pot fi gratuite sau plătite și pot necesita înscriere/cumpărare pentru participare/vizionare, sau pot fi difuzate fără înscriere. În cazul webinarelor gratuite cu înscriere se va completa formularul de înscriere. Cei înscriși vor primi emailuri legate de webinar, precum și material informativ (și după transmiterea webinarului) și link de abonare la Newsletter.  Dacă un abonat/participant se răzgândește, poate să se dezaboneze de la emailurile de Webinar la orice moment folosind linkul de „Dezabonare” sau „Unsubscribe” găsit în fiecare email de Webinar trimis.

Coaching for Health nu poate garanta corectitudinea a tuturor informațiilor livrate în cadrul unui webinar. Este responsabilitatea celor care îl vizionează să decide ce pot aplica în viața personală. Informația livrată pe timpul unui webinar reprezintă opiniile, cunoștințele și perspectivele celor care îl susțin și nu reprezintă neapărat poziția echipei Coaching for Health sau a S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L.  Coaching for Health și S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. nu acceptă nicio responsabilitate pentru opiniile, cunoștințele și perspectivele discutate în cadrul unui webinar.

5. Drepturile de proprietate intelectuală:

S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate asupra Site-ului, graficii și a logo-urilor încărcate pe site, cu excepția acelor componente ale Site-ului și Produselor (inclusiv Pachetelor) care aparține Colaboratorilor Noștri, stipulate prin contract dintre Noi și Colaborator, sau conținutul care este folosit cu anumite licențe de utilizare (anumite imagini). S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. își rezerva dreptul de a modifica Conținutul și/sau structura Site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabila.

Este interzisa copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului Site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea noastră, cu excepția:

 • Puteți împărtăși pagini ale Site-ului pe media socială (Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, etc) fără să cereți confirmare scrisă, cu condiția să includeți linkul Site-ului pe materialul împărtășit ca și sursă/referință.
 • Puteți copia și tipări conținutul Site-ului pentru folosința Dvs. personală, fără intenții comerciale, cu condiția să includeți linkul Site-ului pe materialul tipărit ca și sursă/referință.

În orice alte situații, conținutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat, fără consimțământul explicit al reprezentanților Site-ului.

Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați Site-ul, produsele/serviciile într-o formă perceptibilă de către oameni.

Testimoniale (Povești de succes)

Pentru utilizarea oricărui testimonial (poveste de succes) al Clienților/foștilor Clienți de către Noi ca și material informativ și publicitar pe Site-ul Nostru și canale/materiale digitale (email, media socială, video-uri, PowerPoint-uri, eBookuri, etc) precum și tipărite, Clientul trebuie să-și exprime acordul pentru acest lucru prin:

 • completarea formularului de Povești de succes de pe Site-ul Nostru și acceptarea termenilor și condițiilor formularului
  SAU
 • trimiterea unui email la office@coachingforhealth.ro care să conțină materialele (text, poze, video-uri) care fac parte din testimonial și din care să reiasă faptul că acest material ne este furnizat cu permisiunea de a-l folosi pentru scopurile Noastre de informare și cele publicitare.

Prin unul dintre aceste două modalități, clientul ne dă dreptul de a folosi materialul personal pe Site-ul Nostru, canale/materialele Noastre digitale (Facebook, Instagram, YouTube, email-uri, eBookuri, video-uri, etc) și în format tipărit (roll-up-uri, bannere, pliante, reclame, etc). Acordul Clientului poate să fie retras oricând, în formă scrisă, la office@coachingforhealth.ro. Aceasta va aduce după ea ștergerea textului, pozelor și/sau video-urilor care aparțin clientului de pe Site-ul și

canalele/materialele Noastre digitale (Facebook, Instagram, YouTube, email-uri, eBookuri, video-uri, etc) și neutilizarea lor în viitor. Exceptând:

 • materialul tipărit (roll-up-uri, bannere, pliante, reclame, etc) pregătite înaintea retragerii acordului. În cazul acestor materiale, avem dreptul de a le folosi în continuare până se epuizează stocul (ex: pliante) sau se degradează (ex: roll-up-uri), nefolosind materialul Clientului pe versiuni imprimate ulterior;
 • anumite materiale digitale deja livrate (ex: emailuri) unde Noi nu mai avem acces la material.

6. Contul:

Când cumpărați orice Produs/Pachet de pe Site-ul Nostru, aveți posibilitatea de a crea un Cont personal. Dacă decideți să faceți un Cont pe Site-ul, Dvs. aveți responsabilitatea deplină pentru toate activitățile realizate prin Contul Dvs. Asigurarea securității parolei Contului și a tuturor date de acces la Cont sunt responsabilitatea Dvs.

În cazul compromiterii securității Contului Dvs., aveți obligația să ne anunțați imediat. Nu putem fi trași la răspundere pentru orice daune cauzate Dvs. prin utilizarea neautoritară a Contului Dvs.

7. Închiderea contractului

Contractul dintre Noi și Dvs. se desfășoară în două etape. Dvs. vă exprimați dorința de a închide un contract când depuneți o Comandă prin Magazinul Nostru și o plătiți. Noi închidem contractul prin trimiterea unui email de confirmare a Comenzii Dvs. Prin această confirmare la Comanda Dvs., contractul este completat și finalizat și nu este necesară nici o altă confirmare din partea Dvs. O Comandă neconfirmată din partea noastră în mod electronic (email) înseamnă un contract neîncheiat.

8. Facturare și modalități de plată:

Prețul de achitat de către Dvs. pentru orice Produs/Pachet este prețul afișat pe Site-ul Nostru și include T.V.A. În cazul unei afișări greșite al prețului (inclusiv erori din motive tehnice), ne rezervăm dreptul de a anula comanda.

S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. va emite o factură pentru Produsul/Pachetul achiziționat, pe baza datelor de facturare pe care Dvs. le-ați pus la dispoziția Noastră. Prețul se va achita (în RON) anterior livrării Produsului/Pachetului.

Plata se va face cu card bancar prin platforma EuPlătesc.

9. Livrare:

Produsele fizice (cărți, reviste) vor fi livrate doar pe teritoriul României prin curier, la adresa pe care Dvs. ne-ați pus-o la dispoziție.

În cazul în care nu a fost preluat coletul la adresa dată de Dvs., va fi responsabilitatea Dvs. să luați legătura cu curierul și să preluați coletul. În cazul în care nu ați preluat coletul și acesta este trimis înapoi la Noi, prețul livrării a două oară de către Noi a coletului va fi achitat de către Dvs.

10. Dreptul de retragere și Politica de returnare

Aveți dreptul de retragere din contract timp de 30 de zile, fără să trebuiască să ne dați vreun motiv. Banii achitați pentru Produs/Pachet vor fi returnați în condițiile jos menționate. Dacă vă retrageți din contract/returnați un Produs sau Pachet, avem dreptul să vă rugăm să completați un formular de feedback/sesizări pentru a îmbunătăți serviciile Noastre pe viitor. Aveți liberă alegere să completați acest formular sau nu.

În cazul retragerii din contract, sunteți obligați să returnați toate bunurile fizice (cărți, reviste) pe care le-ați primit în cadrul unor Produse/Pachete. Aceste trebuie să fie returnate în aceleași condiție în care au fost livrate (se admite uzură ușoară). Banii achitați de către Dvs. vor fi returnați în contul Dvs. bancar după primirea Produselor fizice înapoi. Coletul de returnare va fi achitat de către Noi.

În cazul deteriorării accentuate a Produselor (cărți, reviste) vă vom returna doar 50% din valoarea Produselor fizice. Deteriorări accentuate sunt: zgârieturi mai mari decât cele rezultate din manipularea normală a Produsului (ex: zgârieturi lungi și/sau adânci și/sau late), colorare/subliniere în cărți/reviste, pagini îndoite/răsfrânte mai mult decât necesar pentru răsfoire, pagini pătate, pagini deteriorate din cauza apei sau a altor lichide. În cazul în care ați primit cărțile/revistele cu deteriorări accentuate la primirea coletului, vă rugăm să faceți poze după produs și să ni le trimite-ți în maxim 48 ore la office@coachingforhealth.ro cu un mesaj care sa conține detaliile Dvs. și ce s-a întâmplat.

Retragerea din contract va rezulta la încetarea livrării Produselor digitale plătite (video-uri, email-uri, etc) achitate de către Dvs., precum și încetarea prestării serviciilor de coaching.

11. Răspundere:

Toate informațiile prezentate pe Site cu privire la produsele Site-ului, prețuri, informații gratuite și plătite, blog, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. nu face nici o declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului Conținut, nu își asuma nici o obligație de rezultat sau diligență față de nici o persoană, exclude în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării Conținutului sau a Pachetelor de servicii. Conținutul din blog nu reprezintă neapărat perspectiva Noastră, ci este opinia și perspectiva autorului materialului. Nu putem garanta exactitatea și corectitudinea ei.

Nu vă acordăm nici o garanție referitoare la:

 • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a Site-ului, Produselor, inclusiv a Pachetelor de servicii;
 • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea Site-ului, Produselor, inclusiv a Pachetelor de servicii;
 • deși șansele sunt mici, nu putem garanta inexistenta pe Site-ul, materialul digital gratuit sau plătit, inclusiv cea livrat prin email ca și parte al Pachetelor a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna calculatorul, telefonul, tableta, sau orice alt aparat al utilizatorului și/sau Clientului.

Astfel, S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea Site-ului sau Conținutului.

Răspundere medicală:

Conținutul Nostru este pentru informarea utilizatorilor și a clienților și nu reprezintă o consultație de orice tip din domeniul sănătății (medicale, nutriționale, psihologice, kinetoterapeutice, etc). Nici o informație pe Site sau din Conținut nu înlocuiește un consult cu un specialist din domeniul potrivit (medic, psiholog, nutriționist, etc). Dacă luați orice medicament, informațiile Noastre nu înlocuiesc

recomandările și îndrumarea specialistului care v-a prescris medicamentul. Să nu vă schimbați și/sau să nu încetați să luați medicamentele pe care le luați. Orice informație găsită pe Site-ul Nostru, inclusiv Blogul, nu are intenția de a diagnostica, trata sau vindeca vreo afecțiune sau condiție medicală, psihologică, nutrițională, kinetoterapeutică, etc. Coaching nu este un serviciu de consultanță medicală, psihologică, nutrițională, etc și coacherii care prestează servicii de coaching pentru suportul clienților nu fac consultații medicale, psihologice, nutriționale, interpretări de analize, sau orice alt tip de consultanță de specialitate. S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L., Colaboratorii Noștri, sponsorii Noștri sau orice terță nu își asumă responsabilitatea pentru orice problemă de sănătate fizică sau mentală care se prezintă în timpul unui Pachet. Clientul are responsabilitatea de a se prezenta la medic, psiholog, nutriționist, sau orice altă specialitate în cazul unei probleme care apare în timpul derulării unui Pachet. Coachul își asumă responsabilitatea pentru motivarea, îndrumarea și ghidarea procesului generativ cu scopul de a crea ceva calitativ superior în stilul de viață a clientului. Clientul își asumă responsabilitatea totală pentru întreaga/deplină sănătate pe parcursul Pachetelor. Dacă credeți că aveți o urgență medicală, apelați la 112.

12. Dreptul la despăgubire:

În cazul unei neexecutări parțiale sau totale a acestui contract de către Noi, aveți dreptul să solicitați despăgubire pentru prejudiciile rezultate din neexecutare. Cu toate acestea, în cazul pierderilor pe care nici Noi, nici Dvs. nu le-ați putut prevedea în mod rezonabil la începutul utilizării de către Dvs. a Site-ului sau a Produselor Noastre, nu putem fi ținuți/considerați responsabili. Acesta se aplică și pierderilor care nu rezultă:

 • Din încălcarea unor obligații legale;
 • Din încălcarea unor obligații contractuale;
 • Ca urmare a culpei.

13. Forța majoră

Neexecutarea obligațiilor contractuale (în totalitate sau parțial) în cazuri de forță majoră (cutremur, inundații, război, instabilitate politică, etc) nu va aduce penalități după el/ulterioare pentru nici una din părți, datorita naturii neprevăzute a evenimentelor de forță majoră, care sunt în afară controlul părților și care nu pot fi evitate.

Dacă evenimentul de forță majoră nu încetează în termen de 14 zile calendaristice, oricare dintre părți are dreptul să se retragă din contract fără ca acesta să aducă după sine consecințe. Partea care dorește să se retragă din contract are responsabilitatea să notifice partea cealaltă.

14. Confidențialitate și datele cu caracter personal

Pentru mai multe detalii, vă rugam să vă uitați la Politica Noastră de Confidențialitate.

Utilizarea în continuare a acestui Site constituie acordul expres și neechivoc al Dvs. în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

15. Legătura cu alte Site-uri

Site-ul Nostru poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Noi utile în legătura cu conținutul Site-ului Nostru și care nu se află sub controlul sau îndrumarea Noastră. Nu putem garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe Site-ul Nostru. În cazul navigării pe un alt site, se vor aplica Termenii și Condițiile, precum și Politica de Confidențialitate acelor site-uri.

16. Cesionarea și subcontractarea

Responsabilitatea pentru îndeplinirea tuturor obligațiilor scrise în acest contract față de Dvs. rămâne a Noastră, dar avem dreptul de a cesiona și/sau subcontracta acest contract în totalitate sau în parte către terți (Colaboratori), nefiind necesară informarea sau acordul Dvs. În acest caz, Colaboratorii noștri vor respecta Politica de Confidențialitate care face parte din acest contract.

17. Soluționarea reclamațiilor, a sesizărilor și a litigiilor

În cazul unei reclamații sau sesizări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de reclamații și sesizări pe Site-ul Nostru. Avem responsabilitatea să vă răspundem în termen de 3 zile lucrătoare.

Prezentul contract este supus legii române. Pentru orice litigiu apărut, vom încerca să îl rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care acesta nu este posibil, cazul revine instanțelor judecătorești române și vor lua în seama acești Termeni și Condiții, Politica de Confidențialitate, precum și contractul pe baza căruia a fost emisă factura de plată (după caz).

În cazul în care nu sunteți mulțumiți cu/privind soluționarea problemelor reclamate sau sesizate, aveți dreptul să luați legătura cu:

Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor:

Comisia Europeană:

18. Contact

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor Dvs. referitoare la utilizarea Site-ului, vă rugam să ne contactați prin intermediul formularului de contact din Site sau pe adresa office@coachingforhealth.ro.

Versiunea: 12 aprilie 2020

Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.