Ce s-ar întâmpla dacă ai încerca să fugi la un maraton cu metoda folosită pentru un sprint de 100 m?

Mulți dintre noi așa încercăm să abordăm slăbitul. Ne motivăm, ne apucăm, dăm tot ce avem, după care ne epuizăm și nu ajungem la ținta de lungă durată: kilogramele pierdute să rămână pierdute. Noi vrem să te învățăm să „alergi ca la maraton”.

 

Probabil ai auzit proverbul “Dă-i unui om un pește și îl vei hrăni pentru o zi. Învață-l să pescuiască și îl hrănești pentru toată viața!”

 

Vrem să-ți dăm o soluție de durată pentru problema de greutate. Dacă îți dăm doar ceva rapid care te ajută o lună-două, n-am rezolvat prea mult.

Vrem să te ajutăm să înțelegi răspunsul la întrebările tale.

Ce să fac să fiu sănătos?
Ce să mănânc să nu mă îngraș?
De ce să mănânc într-un fel și nu în altul?
Este important micul dejun? De ce?
Ce legătură are stresul cu slăbitul?
Și sunt multe alte întrebări pe lângă acestea.

Ce este programul?

Slăbește Sănătos și Inteligent

Este un program care este conceput să te ajute în procesul de slăbit și schimbarea a stilului de viață. Programul asigură informațiile necesare pentru acesta precum și suportul moral de care ai nevoie.

 

Ce vei primi de la acest program?

Vei afla principiile unei alimentații sănătoase și echilibrate și vei deveni în scurt timp mai capabil să iei decizii bune legate de alimentația ta.
Vei învăța nu despre o nouă dietă sofisticată și imposibil de menținut pe termen lung, ci despre un stil de viață sănătos.
Vei învăța cum poți să fii în cea mai bună forma a ta iar normalizarea greutății corporale va devin o consecință firească.
Te vei alătura unei comunități calde și active de oameni care deja au început să experimenteze beneficiile unui stil de viață sănătos.
Vei beneficia de ajutorul unui coach (îndrumător personal), alături de care vei putea să îți atingi obiectivele dorite pentru sănătatea ta.

Ce îți oferă în mod concret acest program?

Meniu echilibratnutrițional și rețete

Meniu echilibrat nutrițional și rețete

 

Meniul de 28 zile care este conceput să fie voluminoasă dar cu puține calorii. Acesta înseamnă că nu pleci de la masă flămând și tot poți slăbi. Îți dăm rețetele necesare pentru meniul programului.

Listă de cumpărături

Listă de cumpărături

 

Știm că este important să fii pregătit cu ingredientele necesare pentru meniul programului, de aceea am făcut o listă de cumpărături ca să ai timp să cumperi tot ce ai nevoie dinainte.

Ședințe online 1:1 cu un coach ales de tine

Ședințe online 1:1 cu un coach ales de tine

 

Coacherii noștri te vor susține pe timpul programului prin ședințele ținute împreună unde veți putea discuta țintele pe care vrei să le realizezi.

Material tipărit

Material tipărit

 

Toți cei care se înscriu primesc un pachet de cărți și reviste care este conceput să atingă nevoile noastre fizice, mentale, emoționale și spirituale. Fiecare dintre aceste aspecte afectează deciziile noastre zilnice asupra ce mâncăm, cât mâncăm și când mâncăm.

Materiale video

Materiale video

 

Vei primi “meditații” prin videourile pe care ți le trimitem pe parcursul programului. Prin videouri vei învăța de ce trebuie să faci sau să nu faci anumite lucruri.

Grup suport pe Facebook(exclusiv pentru membri)

Grup suport pe Facebook (exclusiv pentru membri)

 

E bine să vezi că nu ești singur, și prin grupul nostru de suport ai posibilitatea să te conectezi cu alții care fac ceea ce faci tu. Când devii membru al grupului de suport, rămâi membru permanent. Acolo postăm pozele noastre despre ce mâncăm, ce sport facem, precum articole și informații valoroase.

Acum poți să dai un restart sănătății tale fizice și emoționale cu ajutorul programului Slăbește Sănătos și Echilibrat.

Glisează la dreapta pentru
a vedea tot tabelul
 

Bronze


4 Săptămâni

Silver


8 Săptămâni

Gold


12 Săptămâni
Accesează programul
Accesează programul
Accesează programul

585 LEI

855 LEI

1070 LEI

Meniu de 28 zile:
Listă de cumpărături
cu alimente din meniu:
Acces la 10 Day Challenge:
Acces la grup închis
de Facebook:
Webinar
săptămânal
Video de bază:
Video extra:
Ședințe de coaching
cu coach-ul personal:
1
5
7
Emailuri cu conținut
pentru dezvoltare
și motivație:
28 zile
56 zile
84 zile
Pachet cărți:
4 cărți
5 cărți
6 cărți
Abonament la revistă Viață și Sănătate:
6 luni
12 luni

585 LEI

855 LEI

1070 LEI

Accesează programul
Accesează programul
Accesează programul
Glisează la dreapta pentru
a vedea tot tabelul

Garanția banilor înapoi

Credem cu tărie în calitatea și eficiența Programul Slăbește Sănătos și Inteligent. Nu numai că te va ajuta să slăbești, vei fi susținut în demersurile tale de a avea control asupra sănătății tale.

 

Îl susținem cu încredere cu o garanție a banilor înapoi în 30 de zile. Vrem să trăiești din plin experiența acestui program, fără inhibiții.

 

Dacă nu ești mulțumit, doar contactează-mă în decurs de 30 de zile de la înscriere și îți returnăm banii. Fără întrebări – Termenii și Condițiile se aplică.
Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.