Politica de confidențialitate și GDPR

 

Vom face ceea ce depinde de Noi ca să vă protejăm datele personale. Folosirea transparentă a datelor este importantă și vă vom explica ce date colectăm și de ce, încât să puteți decide ce se întâmplă cu datele Dvs.

Conținut

1.  Ce date cu caracter personal prelucrăm?
2. Cum colectăm datele Dvs. personale?
3. Care sunt scopurile și temeiurile colectării și prelucrării datelor cu caracter personal?

3.1. Pentru a vă răspunde la mesaje trimise prin formularul de contact și formularul de reclamații și sesizări
3.2 Pentru a vă răspunde la un mesaj adresat direct unui coach prin formularul de contact personal pe descrierea coachului
3.3 Pentru a procesa comenzi făcute de Dvs. prin Magazinul Nostru
3.4 Pentru a presta serviciile dorite de Dvs. și vă trimite materialul digital/fizic inclus în Pachetul plătit de Dvs.
3.5 Pentru crearea unui Cont
3.6 Pentru newsletter
3.7 Pentru webinare
3.8 Pentru îmbunătățirea serviciilor Noastre
3.9 Pentru marketing
3.10 Pentru apărarea intereselor Noastre legitime

4. Cât timp stocăm datele Dvs.?
5. Cine are acces la datele Dvs. cu caracter personal?
6. Care sunt drepturile Dvs. de protecție a datelor cu caracter personal?
7. Cookie-uri

7.1 Introducere
7.2 Ce sunt cookie-urile?
7.3 În ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet?
7.4 Care este durata de viață a cookie-urilor?
7.5 Ce sunt cookie-urile plasate de terți?
7.6 Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet?
7.7 Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?
7.8 Particularizarea setărilor browserului în ceea ce privește cookie-urile
7.9 Cum pot fi oprite cookie-urile?

8. Politica de Confidențialitate a altor website-uri
9. Modificări ale Politicii Noastre de Confidențialitate
10. Litigii
11. Cum ne puteți contacta?
12. Cum puteți contacta autoritatea competentă?

1. Ce date cu caracter personal prelucrăm?

Datele colectate sunt în general furnizate de Dvs. și aveți astfel control asupra datelor oferite. Ne furnizați date precum adresa de email, numele, prenumele, adresa poștala etc. în diferite moduri și scopuri, cum ar fi formulare de contact, reclamații și sesizări, comenzi de produse etc.

Colectăm date și în mod automat prin cookie-uri.

2. Cum colectăm datele Dvs. personale?

Prin formulare pe Site-ul Nostru, precum și din fișiere de cookie-uri.

3. Care sunt scopurile și temeiurile colectării și prelucrării datelor cu caracter personal?

Vom utiliza datele Dvs. personale în următoarele scopuri:

3.1 Pentru a vă răspunde la mesaje trimise prin formularul de contact și formularul de reclamații și sesizări:

  • nume (obligatoriu);
  • email (obligatoriu);
  • număr de telefon (opțional).

3.2 Pentru a vă răspunde la un mesaj adresat direct unui coach prin formularul de contact personal pe descrierea coachului:

  • nume (obligatoriu);
  • email (obligatoriu);
  • număr de telefon (opțional).

Fiecare coach are dreptul de a decide dacă formularul lui de contact personal trimite mesajul la emailul propriu sau la office@coachingforhealth.ro. În cazul în care mesajul este trimis la emailul propriu, Noi nu stocăm datele Dvs. personale. În cazul în care formularul trimite mesajul la office@coachingforhealth.ro, noi trimitem mesajul Dvs. mai departe la emailul coach-ului corespunzător. În acest caz, datele Dvs. ne ajută să știm cine sunteți și la cine să redirecționăm mesajul Dvs., precum și cum să ia legătura cu Dvs. coach-ul căruia îi este adresat mesajul.

3.3 Pentru a procesa comenzi făcute de Dvs. prin Magazinul Nostru:

  • nume (obligatoriu);
  • prenume (obligatoriu);
  • numele companiei (opțional);
  • adresă poștală și de facturare (țară, stradă, oraș, stat/județ, cod poștal) (obligatoriu);
  • număr de telefon (pentru orice eventuală problemă în legătură cu care trebuie să vă contactăm și pentru
    a-i transmite curierului numărul Dvs. de telefon ca să vă poată contacta când aduce coletul) (obligatoriu);
  • adresă de email (ca să vă putem confirma plata) (obligatoriu);
  • adresa IP de unde s-a făcut comanda (este stocată automat de sistem când faceți o comandă și ne ajută în cazuri de fraudă).

3.4 Pentru a presta serviciile dorite de Dvs. și vă trimite materialul digital/fizic inclus în Pachetul plătit de Dvs.:

  • nume (obligatoriu);
  • prenume (obligatoriu);
  • număr de telefon (obligatoriu);
  • adresă poștală (țară, stradă, oraș, stat/județ, cod poștal) (obligatoriu);
  • adresă de email (ca să vă putem confirma înscrierea în program și ca să puteți primi emailurile incluse în pachetul achitat de Dvs.) (obligatoriu).

3.5 Pentru crearea unui Cont: Contul folosește un nume de utilizator generat de calculator folosind numele și prenumele Dvs. sau adresa Dvs. de email. În Cont sunt stocate toate datele pe care le-ați introdus când ați făcut plata comenzii, astfel încât să puteți verifica oricând comanda depusă, precum și să anulați o comandă.

3.6 Pentru newsletter:

  • nume (obligatoriu);
  • prenume (obligatoriu);
  • adresă de email (obligatoriu).

Aceste date sunt folosite pentru a vă trimite emailuri cu conținutul descris în secțiunea „Newsletter” a Termenilor și Condițiilor.

3.7 Pentru webinare:

  • nume (obligatoriu);
  • prenume (obligatoriu);
  • adresă de email (obligatoriu).

Aceste date sunt folosite pentru a vă trimite emailuri cu conținutul descris în secțiunea „Webinare” a Termenilor și Condițiilor .

3.8 Pentru îmbunătățirea serviciilor Noastreputem folosi datele furnizate de Dvs. ca să îmbunătățim experiența Dvs. și a altor clienți. În acest scop, procesăm mesaje trimise prin diferite formulare de contact și prin formularul de reclamații și sesizări. Vă putem trimite și vă putem ruga să completați chestionare de satisfacție după ce ați depus o comandă sau după ce ați ajuns la sfârșitul unui pachet/unor pachete de program cumpărat(e) din Magazinul Nostru. Acestea pot fi trimise în mod direct de la Noi sau prin intermediul unor parteneri ai Noștri. 

3.9 Pentru marketing: cu permisiunea Dvs., putem folosi datele Dvs. ca să vă trimitem oferte despre Produsele/serviciile Noastre. Vă putem trimite emailuri sau SMS-uri conținând informații generale și tematice despre Produsele Noastre. Vă puteți răzgândi și vă puteți retrage acordul oricând, fără ca aceasta să vă afecteze șansele de a primi servicii/Produse ulterior. Retragerea o puteți face prin:

  • linkul de dezabonare, inclus în emailurile Noastre;
  • email la office@coachingforhealth.ro, cu rugămintea de dezabonare de la serviciile de marketing.

3.10 Pentru apărarea intereselor Noastre legitime: în situații în care trebuie să ne protejăm drepturile, precum și activitatea Noastră comercială, s-ar putea să fie nevoie să transmitem datele Dvs. la autoritățile competente. Astfel de situații pot include, dar nu sunt limitate la:

  • tentative de fraudă;
  • atacuri cibernetice asupra Site-ului sau platformei Noastre;
  • gestionarea diferitelor tipuri de riscuri.

Temeiul pentru folosirea datelor Dvs. este apărarea legitimă a activităților Noastre comerciale și apărarea angajaților și colaboratorilor Noștri. În astfel de situații, vom lua măsurile necesare să menținem echilibrul între drepturile și interesele Noastre și drepturile Dvs.

4. Cât timp stocăm datele Dvs.?

În general, datele Dvs. sunt păstrate pe o durată nedeterminată. Puteți cere ștergerea datelor Dvs. oricând, iar Noi vom începe procesul de ștergere a datelor. În cazul în care legislația aplicabilă sau interesele legitime o impun, vom păstra anumite informații și ulterior cererii Dvs. (de exemplu, în contractele pe baza cărora am emis factura de plată).

5. Cine are acces la datele Dvs. cu caracter personal?

După caz, putem oferi acces sau putem transmite datele Dvs. cu caracter personal următoarelor persoane/instituții/societăți/organizații:

  • partenerilor Noștri de colaborare (de exemplu, coach-ii);
  • furnizorilor de servicii IT;
  • furnizorilor de servicii de design;
  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată on-line;
  • furnizorilor de servicii de marketing.

În cazul în care legislația ne obligă sau în anumite situații în care trebuie să ne apărăm interesele legitime, putem pune la dispoziție anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

 6. Care sunt drepturile Dvs. de protecție a datelor cu caracter personal?

Dorim să ne asiguram că sunteți pe deplin conștient de toate drepturile Dvs. de protecție a datelor. Fiecare utilizator are dreptul la următoarele:

Dreptul de acces – Aveți dreptul de a solicita copii ale datelor Dvs. personale. Pentru acest serviciu, vă putem percepe o mică taxă.

Dreptul de rectificare – Aveți dreptul de a solicita corectarea datelor Dvs. personale în situația în care considerați că sunt incorecte. De asemenea, aveți dreptul de a solicita completarea datelor personale pe care le considerați incomplete.

Dreptul de ștergere – Aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor Dvs. personale, în anumite condiții. Această ștergere nu se poate face în cazurile în care avem nevoie de datele Dvs. personale pentru obligațiile Noastre legale (facturi, contracte etc.) sau dacă instanța de judecată solicită datele Dvs. personale. Vă rugăm să salvați orice date personale importante pentru că ștergerea datelor Dvs. personale din sistemul Nostru face recuperarea lor ulterioară imposibilă.

Dreptul de restricționare a prelucrării – Aveți dreptul de a solicita să restricționăm prelucrarea datelor Dvs. personale, în anumite condiții.

Dreptul de opunere la prelucrare – Aveți dreptul de a face obiecții cu privire la prelucrarea datelor Dvs. personale de către Noi, în anumite condiții.

Dreptul la portabilitatea datelor – Aveți dreptul de a solicita transferarea datelor colectate către o altă organizație sau direct către Dvs., în anumite condiții.

Dreptul de depunere a unei plângeri – Aveți dreptul de a depune o plângere la organele competente în privința folosirii datelor Dvs. personale.

Deoarece identitatea Dvs. este importantă pentru Noi, acceptăm orice cerere doar în format scris. Dacă este posibil, vă rugăm să ne scrieți de pe adresa de email cu care v-ați înregistrat pentru Cont sau pe care ați mai folosit-o în comunicările cu Noi. Dacă faceți o cerere, avem obligația de a vă răspunde în termen de 30 de zile calendaristice. Ne rezervăm dreptul de a vă solicita informații suplimentare, astfel încât să vă verificăm identitatea. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la emailul Nostru: office@coachingforhealth.ro.

7. Cookie-uri

7.1. Introducere

Prezenta Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginilor de internet www.fiisanatos.ro și www.coachingforhealth.ro. Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestor pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. în contextul navigării Utilizatorilor pe această pagină de internet.

7.2. Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie-uri” pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.

Un „internet cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un server web către un browser (de exemplu, Microsoft Edge, Mozilla Firefox sau Google Chrome). Odată instalate, cookie-urile au o durată de existență determinată, rămânând pasive, în sensul că nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard diskul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din două părți:

  1. numele cookie-ului;
  2. conținutul, sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar serverul web care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată serverului web respectiv.

7.3. În ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet?

Cookie-urile sunt utilizate pentru a le furniza Utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte, și anume pentru:

  • îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către Utilizatori;
  • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet către S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L., în calitate de deținător al acestei pagini de internet;
  • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, în funcție de serviciile/Produsele accesate.

Pe baza feedbackului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează această pagină de internet, S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L. poate adopta măsuri pentru ca această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru Utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări/preferințe stabilite de Utilizatorii acestei pagini de internet, precum:

  • limba în care este vizualizată o pagină de internet;
  • moneda în care se exprimă anumite prețuri sau tarife;
  • facilitarea accesului în Contul Utilizatorilor;
  • postarea comentariilor pe Site.

7.4. Care este durata de viață a cookie-urilor?

Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a acestora:

  • Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când Utilizatorul își închide browserul.
  • Cookie-uri persistente, sau fixe – Un „cookie persistent”, sau „fix”, este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până la ștergerea acestuia de către Utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

7.5. Ce sunt cookie-urile plasate de terți? 

Anumite secțiuni de conținut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terți, adică nu de către S.C. Editura Viață și Sănătate S.R.L., caz în care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terți („third party cookies”).

Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google Analytics sau Facebook.

7.6. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet?

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet, pot fi plasate următoarele cookie-uri:

  1. cookie-uri de performanță a paginii de internet;
  2. cookie-uri de analiză a utilizatorilor;
  3. cookie-uri pentrugeotargetting;
  4. cookie-uri de înregistrare;
  5. cookie-uri pentru publicitate.

1. Cookie-uri de performanță a paginii de internet

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele Utilizatorului acestei pagini de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a paginii de internet nu mai este necesară.

2. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit Utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

3. Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de un soft care stabilește țara de proveniență a Utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba selectată.

4. Cookie-uri de înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arăta Contul cu care sunteți înregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite să asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu numele de utilizator al Contului folosit. În cazul în care nu a fost selectată opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, aceste cookie-uri se vor șterge automat în momentul terminării sesiunii de navigare.

5. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către un Utilizator a unei reclame on-line, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectivului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității on-line. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocând informații despre Conținutul vizualizat, nu și despre Utilizatori.

7.7. Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni, informații care permit recunoașterea browserului. Această pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse.

7.8. Particularizarea setărilor browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă, iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către Dvs., pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare.

În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea de ștergere a datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

7.9. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, de regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului Dvs.

Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate on-line – ci doar că aceasta nu va fi adaptată preferințelor și intereselor Dvs. evidențiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, vă rugăm să ne scrieți la adresa office@coachingforhealth.ro.

8. Politica de Confidențialitate a altor website-uri

Site-ul Nostru conține linkuri către alte site-uri web. Politica Noastră de Confidențialitate se aplică numai Site-ului Nostru. Dacă navigați pe un link către un alt site decât al Nostru, vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate a acelui site.

9. Modificări ale Politicii Noastre de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică de Confidențialitate în cazul în care este necesar din cauza schimbărilor legislative sau a modificărilor interne ale modului în care procesăm datele cu caracter personal. În cazul modificării Politicii de Confidențialitate, vom afișa versiunea nouă pe site-ul Nostru, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic Politica de Confidențialitate. Această Politică de Confidențialitate a fost actualizată ultima dată la 03 iulie 2020.

10. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu datele Dvs. personale vom încerca să îl rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, cazul revine instanțelor judecătorești române și se va ține cont de Termenii și Condițiile găsite pe Site-ul Nostru, de această Politică de Confidențialitate, precum și de contractul pe baza căruia a fost emisă factura de plată (după caz).

În caz de nevoie, puteți apela la instituțiile prezentate la subtitlul 12, „Cum puteți contacta autoritatea competentă?”.

 11. Cum ne puteți contacta?

Dacă aveți orice întrebare sau nelămurire legată de procesarea de către Noi a datelor Dvs. cu caracter personal sau dacă ați dori să vă exercitați drepturile legate de datele Dvs. cu caracter personal, nu ezitați să ne contactați:

  • Adresa poștală: Editura Viața și Sănătate, Șos. Cernica nr. 101, Pantelimon, Ilfov, România;
12. Cum puteți contacta autoritatea competentă?

În cazul în care doriți să faceți o reclamație sau considerați că nu am rezolvat solicitarea Dvs. într-un mod satisfăcător, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru informații:

Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.