Ce este Coaching for Health?

„Coaching for Health” este un proiect care are scopul de a te ajuta să îți schimbi stilul de viață și să slăbești. Ca oameni, știm unde dorim să ajungem, dar nu știm întotdeauna cum să începem. Ei bine, noi, echipa „Coaching for Health”, vrem să facem procesul de schimbare mai ușor pentru tine.

 

Suntem o echipă motivată din diferite domenii, pasionați de un stil de viață sănătos. Nu credem că sănătatea adevărată este doar cea fizică, ci aceea care ia în considerare aspectele mintal, emoțional, spiritual și social. Stilul nostru de viață influențează toate aceste aspecte ale sănătății.

 

Dorim să împărtășim ce trebuie făcut pentru o sănătate mai bună. Avem o mare dorință de a-i inspira și ajuta pe oameni să se angajeze pe traseul schimbării în bine a stilului lor de viață.

 

Schimbarea stilului de viata este un proces care ia timp si care presupune multe provocari. De aceea, noi credem că sprijinul constant al unei alte persoane care să vă fie alături în acest demers va crește mult șansa reușitei pe termen lung.

Filozofia noastră:

Vrem să te ajutăm să ajungi la informația necesară, astfel încât să poți cumpăra alimente simple și sănătoase.

 

Credem că multe persoane au nevoie de informații de calitate, dar și de susținere. Vrem să îți oferim cunoștințele și sprijinul de care ai nevoie prin echipa noastră motivată de coach-i (antrenori).

Această combinație te poate ajuta să slăbești pentru că:

Vom folosi principii nutriționale care știm că funcționează;
Îți asigurăm sprijinul moral prin ședințele de coaching și grupul închis de pe Facebook care te ajută în procesul de schimbare.

Daniel Seniuc

Life coach, Trainer și Tehnician nutriționist

Corina Pelin

Psiholog, Nutriționist, Wellness Coach

Konrad-e1597743723267

Konrád Szallós-Farkas

Medic, Dietetician și Personal coach

Vrei să lucrăm împreună
în procesul de schimbare?

    Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.