Ce este Coaching for Health?

„Coaching for Health” este un proiect care are scopul de a te ajuta să îți schimbi stilul de viață și să slăbești. Noi, oamenii, știm unde dorim să ajungem dar nu știm întotdeauna cum să începem. Ei bine, noi, echipa „Coaching for Health” vrem să facem procesul de schimbare mai ușor pentru tine.

 

Suntem o echipă cu o viziune unită asupra stilului de viață, și dorim ca să împărtășim ce trebuie făcut pentru o sănătate mai bună. Nu credem că sănătatea adevărată este doar cea fizică ci aceea care ia în considerare aspectul mental, emoțional, spiritual și social. Stilul nostru de viață influențează toate aceste aspecte ale sănătății.

Filozofia noastră:

Nu credem că ai nevoie de pulberi, shake-uri sau alte produse ca să fii sănătos. Vrem să te ajutăm să ajungi la informația necesară astfel încât să poți cumpăra alimente simple și sănătoase.

 

Credem că multe persoane au nevoie de informații de calitate și de susținere. Vrem să îți asigurăm cunoștințele și suportul de care ai nevoie prin echipa noastră motivată de coacheri (antrenori).

Această combinație te poate ajuta să slăbești pentru că:

Vom folosi principiile nutriționale care știm că funcționează;
Iți asigurăm suportul moral prin ședințele de coaching
Grup suport închis pe Facebook care te ajută în procesul de schimbare.

Vrei să lucrăm împreună în procesul de schimbare?

Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.