Daniel Seniuc

Life coach, Trainer și Tehnician nutriționist
Daniel Senic – este life coach, trainer și tehnician nutriționist. A absolvit facultatea de Balneo-fizio-kinetoterapie la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș.
Iubește oamenii și crede că prin tot cea ce face îi ajută să fie mai sănătoși. Din anul 2000 locuiește la Centrul de Sănătate Herghelia (www.herghelia.org ), unde a lucrat în diferite poziții administrative. Conduce și face parte din echipe de formatori care oferă programe de instruire practică în Medicină Preventivă (Lifestyle) și Remedii Naturale pentru Bolile Civilizației.
În prezent, împreună cu Dr. Konrád Szallós-Farkas și echipa pe care o reprezintă, lucrează la dezvolarea unei platforme online numită coachingforhealth.ro. Platforma oferă EDUCAȚIE pentru SĂNĂTATE și soluții un stil de viață mai sănătos.
Limbi de coaching:?? Română / ?? Engleză

Contactează-mă

Ai un mesaj? Folosește formularul de mai jos.

    Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.