Corina Pelin

Psiholog, Nutriționist, Wellness Coach
Sunt Corina Pelin, psiholog, wellness coach, nutriționist și creatoarea programului Slăbește Sănătos și Inteligent.
În timpul masterului in nutriție pe care l-am făcut la Facultatea de Medicină din Târgu Mureș am descoperit care erau cauzele pentru care nu puteam da jos cele 10 kilograme pe care le aveam în plus și am început acest program testându-l in primul rând pe mine.
Am reușit să dau jos cele 10 kilograme, dar nu doar atât, ci am observat că acest program m-a ajutat să fiu mai binedispusă, mai plină de energie și mai sigură pe mine.
Nu știam atunci că acest program va ajuta multe alte persoane, nu doar să slăbească, dar și să aibă un nou tonus și poftă de viață. Multe persoane m-au întrebat ce am făcut de arăt mai tânără cu 10 ani și m-am gândit că poate sunt mulți alții care s-ar bucura să aibă aceste schimbări benefice în viața lor.
Pasiunea și bucuria mea este să ajut oamenii să atingă un nivel de sănătate optim atât prin informații cât și prin suportul oferit în timpul ședințelor de coaching. Sunt preocupată în mod deosebit de probleme de sănătate precum diabet, prediabet, sindromul ovarelor polichistice, obezitate, depresie. Am un soț minunat care mă susține foarte mult și o fetiță scumpă care zilnic mă învață lecții valoroase.
Limbi de coaching:?? Română / ?? Engleză

Contactează-mă

Ai un mesaj? Folosește formularul de mai jos.

    Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.