Carmen Niță

Fiziokinetoterapeut

Bună!

 

Am terminat Fiziokinetoterapie in cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova, și am făcut un master în „Kinetoterapia în reeducarea neuromotorie” la aceleași universitate.
Sunt pasionată de recuperarea neuromotorie la adulți și vârstnici (post AVC/stroke) și terapia ocupațională. Domeniile care mă interesează în momentul de față sunt kinetoprofilaxia primară (prevenirea îmbolnăviri prin mișcare) și secundară sau terțiară, (după apariția bolii lucrăm să prevenim recidivele și să păstrăm ceea ce a rămas funcțional).
Ținta mea este depășirea limitelor și dobândirea de noi abilități la orice vârstă și indiferent de circumstanțe: vârsta este doar un număr, pentru că mușchiul nu are vârstă.

 

Am două motouri de viață:

1. „viață înseamnă mișcare și mișcarea înseamnă viață”
2. „gândul este cea mai mare forță din univers”.
Limbi de coaching:?? Română

Contactează-mă

Ai un mesaj? Folosește formularul de mai jos.

    Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.