logo_header

Ce s-ar întâmpla dacă ai încerca să fugi la un maraton cu metoda folosită pentru un sprint de 100 m?

Mulți dintre noi așa încercăm să abordăm slăbitul. Ne motivăm, ne apucăm, dăm tot ce avem, după care ne epuizăm și nu ajungem la ținta de lungă durată: kilogramele pierdute să rămână pierdute. Noi vrem să te învățăm să „alergi ca la maraton”.

 

Probabil ai auzit proverbul: „Dă-i unui om un pește și îl vei hrăni pentru o zi. Învață-l să pescuiască și îl vei hrăni pentru toată viața!”

 

Vrem să-ți oferim o soluție de durată pentru problema greutății. Dacă îți oferim doar ceva rapid, care te ajută o lună-două, n-am rezolvat prea mult.

Vrem să te ajutăm să înțelegi răspunsul la întrebările tale.

Ce să fac să fiu sănătos?
Ce să mănânc să nu mă îngraș?
De ce să mănânc într-un fel și nu în altul?
Este important micul dejun? De ce?
De ce să-mi controlez stresul? Ce legătură are acesta cu slăbitul?
Și sunt multe alte întrebări pe lângă acestea.

Ce este programul?

Body Detox

Este un program conceput să te ajute în procesul de slăbit și de schimbare a stilului de viață. Programul îți asigură informațiile necesare pentru aceasta, precum și sprijinul moral de care ai nevoie.

 

Ce vei primi de la acest program?

Vei afla principiile unei alimentații sănătoase și echilibrate și vei deveni în scurt timp mai capabil(ă) să iei decizii bune legate de alimentația ta.
Vei învăța nu despre o nouă dietă sofisticată și imposibil de menținut pe termen lung, ci despre un stil de viață sănătos.
Vei învăța cum poți să fii în cea mai bună forma a ta, iar normalizarea greutății corporale va deveni o consecință firească.
Te vei alătura unei comunități de oameni care au început să simtă beneficiile unui stil de viață sănătos.
Vei beneficia de ajutorul unui coach (îndrumător personal), alături de care vei putea să îți atingi obiectivele dorite pentru sănătatea ta.

Ce îți oferă în mod concret acest program?

Meniu echilibrat nutrițional și rețete

Meniu echilibrat nutrițional și rețete

 

Meniul de 28 de zile care este concepută să aibă un volum mare de alimente dar densitate calorică mică. Aceasta înseamnă că nu pleci de la masă flămând, și totuși poți slăbi. Îți oferim rețetele necesare pentru meniul inclus în program.

Listă de cumpărături

Listă de cumpărături

 

Știm că este important să fii pregătit cu ingredientele necesare pentru meniul inclus în program, de aceea am făcut o listă de cumpărături ca să ai timp să cumperi dinainte tot ce îți trebuie.

Ședințe online 1:1 cu un coach ales de tine

Ședințe online 1:1 cu un coach ales de tine

 

Coach-ii noștri te vor susține pe durata programului prin ședințele ținute împreună, unde veți putea discuta țintele pe care vrei să le realizezi.

Material tipărit

Material tipărit

 

Toți cei care se înscriu primesc un pachet de cărți și reviste conceput să răspundă nevoilor noastre fizice, mintale, emoționale și spirituale. Fiecare dintre aceste aspecte ne afectează deciziile zilnice cu privire la ce mâncăm, cât mâncăm și când mâncăm.

Materiale video

Materiale video

 

Vei primi „meditații” prin videourile pe care ți le trimitem pe parcursul programului. Prin videouri vei învăța de ce trebuie să faci sau să nu faci anumite lucruri.

Grup suport pe Facebook(exclusiv pentru membri)

Grup suport pe Facebook (exclusiv pentru membri)

 

E bine să vezi că nu ești singur, și prin grupul nostru suport ai posibilitatea să te conectezi cu alții care fac ceea ce faci tu. Când devii membru al grupului-suport, rămâi membru permanent. Acolo postăm pozele noastre despre ce mâncăm, ce sport facem, precum și articole și informații valoroase.

Acum poți să dai un restart sănătății tale fizice și emoționale cu ajutorul programului Body Detox.

Glisează la dreapta pentru
a vedea tot tabelul
[eplus_table style=”1″ table_id=”7129″]
Glisează la dreapta pentru
a vedea tot tabelul

Garanția banilor înapoi

Credem cu tărie în calitatea și eficiența programului Body Detox. Nu numai că te va ajuta să slăbești, ci vei fi și susținut în demersurile tale de a avea control asupra sănătății tale.

 

Avem încredere în acest program, de aceea îți oferim garanția restituirii banilor pe o durată de 30 de zile. Vrem să trăiești din plin experiența acestui program, fără inhibiții.

 

Dacă nu ești mulțumit(ă), doar contactează-ne în decurs de 30 de zile de la înscriere și îți returnăm banii! Fără întrebări.
Acest website folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site și pentru a oferi funcționalități, în scopurile descrise în Politica de Confidențialitate. Prin închiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigării în website în orice fel, îți dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.